knck knack

satt vid datorn alldeles ensam pratade med danne på msn, såhära lite halv sovande.
så plingar de på dörren, nu klockan 03:45, tro att jag hoppade upp i taket av rädsla.
kollade ut genom mammas & lars fönster,
måste bara säga

hahahahahahahahahahahaha, där står olle & micke.
kan ju inte låta dom stå kvar så öpnna dörren och dom är ganska packad :p
de första dom säger är " vet ju att du är hemma sjlälv får vi låna din mammas säng och sova på, vi skulle inte dricka men vi blev kvar här i stan och måste ju sova. "
så just nu ligger dom och sover i mammas & lars säng och sover som grisar .  ( låter som de iaf )
. blir att ta på sig mp3 nu och sova lite innan man ska upp igen,.


lördag dag / kväll

jadu en låg och färdfull dag må jag säga.
vart på stan, birsta, handlar mat och alkohol och massa annat med pappa.
Fick även mina julklappar av honom idag. tack för dom .
Åkte från pappa till niklas , där de jag, max, johan & niklas spelade NHLför stunden,  när alla var less på de så drog vi till niklas ( en annan ) och kikade på lite filmer,

vi såg

1. fantastic four, rise of the silver surfer

2. Supersugen

efter en massa film tittande så blev de att åka hem,  sitter nu då hemma med en öl i handen,
vart sugen på en öl hela dan lång, kunnde inte hålla mig såvar bara tvugen att öppna en . 
Lite tråkigt när man är ensam bara, allt folk är ju borta eller sover , vill ju inte väcka någon precis. 
men blir till att dricka upp ölen och gå och lägga sig .. 

natti natti iaf alla. sov gott

puss
 


fredag kväll.

Dagen har gått ganska sakta, bara vart på stan med anna-frida och pratat en hel del, så vinkande hon och jag av peder som ska till någonstans .. Senare blev de att ta bussen till nacksta för att sedan handla in mat till nyårsafton. Sedan blev de en sväng till stan igen, för inhandla en ny parfym, så träffade oskar på stan så åkte vi hem till honom, men hann inte mer än åka så skulle ner till stan igen för att möta sandra och ta bussen hem till mig.
Vi har käkat lite chips kollat film och pratat samt druckit lite öl eller i alla fall jag har gjort de :P haha ..
sedan kom elin & tom och hämtade sandra, så mina planer var krogen men nu sitter jag här med grabbarna grus och dricker öl :D blir nog ingen krogdel för oss som de värka just nu , billigare att dricka de vi har här ;)  blir en långt fest isätllet :D

bara komma om ni har lite för er, finns öl ;P


fest fest

Igår onsdag ( annandagen - mini lördagen )

var barnvakt hela dan, var lite segt men dagen. mamma kom då hem vid ca halv 4 tiden.
då fick äntligen ta en dusch så kunnde göra mig i ordnig.

Jag & sandra vart bjuden på middag hemma oss madde, där vi hade en del av förfesten med lite sing star med lite chips och mys. Så klockan blev allt mer , tiden bara försvann så blev panik åka in till stan och ta resten av förfesten i bilen :P

väl inne i stan så han vi precis in till halv 11 så att vi slapp betala in oss.  blev att jag, sandra, madde , stina och anneli begav oss till baren, tog mindre än 5 minter så träffade mange och larsson blev en prata stund med dom, gick sedan vidare då träffade niklas och stefan,  senare så träffade på olle och foppa, & johannes som hängde med resten av kvällen. Fick även upp olle på dansgolvet och de var verkligen inte illa, han kunnde verkligen dansa, medans jag dansade med olle så dansade madde med foppa,  sluta med att både jag & olle blev illamånde så vi gick till rockbaren köpte oss en öl och satte oss sedan i trappan och pratade en hel del.
Ölen var slut, de var dags att fylla på men slutade att vi båda hamna på toalettern, där utanför träffade robin så blev pratastund med honom, roligt att träffa han.
Sen gick vi och ragga upp foppa, men de var ingen idee.
Så vi gick till baren där vi träffade johannes som var väldigt full, johannes och olle hade en tävling, vem som kunnde få flest kyssar under kvällen. Johannes vill att jag skulle ställa upp och hjälpa han men eftersom olle ledde med 2 - 0 så han kännde väl pressen på sig för han ville verkligen vinna, de var de ända han nästan pratade om, men jag var lite elak gav han en liten diss och sedan så låsas pussades olle och jag varandra när han såg, så då blev de helt plötsligt 3 - 0 till olle, de var ganska roligt.  Sedan blev de ännu mera dans och klockan var kvart i 2 och dom stängde 2 så vara bara att dansa av sig, sista kvarten på dansgovlet träffade jag mattias och viktor. vilka moves grabbar ;)
Gick och hämta min & olles jacka så blev de en kram och så drog vi vidare, trodde jag att vi skulle i alla fall, men dom liftade hem mig.
 
när dom hade släppt av mig utanför mig så träffa en grann kille som bor i husen ovanför oss, som hade kommit hem precis med natt bussen och skulle ha efterfest hemma oss honom,  kalrt jag var på , klockan var inte äns 3 så kunde inte gå hem och sova heller. Så blev kvar där ett bra tag.
Kom hem vid någon gång efter 4, blev en macka och sedan slockande som en jag vet inte vad.

vakande vid ca 8 tiden av att mobilen ringde , jävla privat nummer igen som ringde men svarade inte. utan somnade om ganska fort efter läst smsen som inkommit. vaknade sedan vid 12 tiden och var ganska seg. har vart seg hela dagen, men nu börja kvällen har en masas att göra .

1. Handla
2. städa toms lägenhet
3 film med tom ( kanske )
4. hämta alkohol från ante
5. hämta pengar & kläder
6. åka hem sova

Ja, snart är de då nyår. som dom flesta vet så blir de inge fjällen för mig utan jag ska vara hemma och ha nyårs fest hemma här. med goda vänner. kommer bli jätte mysigt.

etftefest

URSÄKTA MIN STAVNING AVSTÄNGER MIG

dom felsta stängt. så vnuj sitter vi jag vet inte vart, men roligt haft dfe iaf..
får ta allt aannnt ch foto imorgon.

EFTER FEESTAEN :D


fest

Ikväll är de fest :)  igen :D

image215

julafton / juldagen

Julafton

vad ska man säga, inte den bästa julen. Min första jul som hade en riktig besvikelse hela dagen och många dagar innnan jul över huvudtaget. Känndes inte alls som att de äns var julafton. Blev en kanske yrsig morgon, åkte sedan vid efter 1 tiden till mammas bror där de blev lite fika och spelande samt skålande, sedan vid 3 tiden satte jag och lars oss i bilen och jag fick äran att köra och hämta mamma. Senare efter kalle var slut så blev de tittande på kan du vissla johanna, som lede till mat och efter de så blev de julklappasöppning.
I år så var de den snabbaste julklappasutdelningen smóm jag vart med om iaf, skönt de med. Fick i alla fall en massa fina grejor. 
senare när de var dags att åka hem så släppte mamma & lars av mig hemma oss oskar som firade sin jul hemma oss hans mormor med några släktningar. Dom delade ut sina julklappar och tro nästan de tog hela kvällen ( känndes de som ) , när väl dom julklapparna var utdelande så blev lite lite fika samt några drinkar. som sedan ledde att vi gick hem till oskar.



Juldagen

Dagen började med att verkligen sov alldels för länge, blev en dusch lite fikande och sedan blev de av till stan. Sedan blev de en promenad hem och duschade igen för att göra sig i ordning för middagen. Mormor fyller år imorgon ( annandagen ) så dom flesta ur släkten var hemma oss henne firade henne och hon bjöd på mat, ganska mysigt. Sedan blev de till att åka hem byta om för göra sig lite ordning för kvällen.
Ska vara barnvakt imorgon till sebbe så de blir ingen utgång ikväll, men de har blivit några öl ikväll.
Just nu sitter jag i h-sand kollar på tomten är far till alla barnen , som snart är slut. ska då åka hem till sundsvall igen och ta en liten sväng ut och kolla läget. Hem ta någon drink och sedan lägga sig och spara sig för morgondagen.



image214


kärlek

Älskar dig av hela mitt hjärta, vill inte förlora dig, du är de bästa som har hänt mig, du har gjort mig till en bättre människa, du bryr dig verkligen som andra inte har gjort. Du betyder oerhört mycket för mig.
 Du är inte bara den bästa pojkvännen i världen utan du är världens bästa, bästa och finaste människa.
Är så glad att jag träffade dig, inget kan stoppa oss, tillsammans är vi oslagbara, du & jag älskling nu och för alltid.

image212

telefonsamtal

Hade ett missat samtal på telefonen idag, skyddat nummer, uscha tycker inte alls om såna nummer, bli så nyfiken och ibland så ringer dom som ringt från skyddat inte upp, då blir man ännu mera nyfiken.
Men idag så ringde de iaf upp,

- hej, de är mattias, ringer från telia.
hade helt glömmt bort att han sa att han skulle ringa men kom ihåg de så fort han sa mattias från telia.
så de blev en liten rolig pratstund !

jullov

äntligen är de jullov.

hårda paket

tänkte precis slå av datorn och lägga mig i sängen så skrev en person till mig.
vi har väl alltid snuskat oss på msn och i verkligheten när träffas förr i tiden.

Nu snuska mig bara med älsklingen min ;O) de vet du älskling.

men men  för ca 2 minuter sedan så blev jag bjuden ner till stan för att kolla på film, som efter yttligare 1 minut vart i fråga om jag ville ha ett hårt paket som en tidig julklapp som sedan vart en fråga om jag har haft haft 3 kant , några minuter senare slutade de med att jag skulle få två hård paket om jag var villig att komma.
Vilken julklapp, de roligaste var nog repliken som pesonen sa
" sen vet jag att du gillar få kuk är de inte så " 
vet inte om jag ska skratta eller gråta, personen som de handlar om vet att jag har oskar och att vi är tillsammans.
de första han sa när nämde oskar var " han får inget reda på :D "  HELT SJUKT.
allt du äns kan komma på tanken att tänka en sådan tanke, du vet att de funkat förut men inte i dagens läge så är ideen körd, sjunker inte till den nivån.. sorry **** ;)


förlåt älskling , var bara tvugen att skriva och berätta om de, så sjuk så sjukt..


lönebesked

fick hem lönbesked idag, kommer nog inte bli en sån dålig månad i januari ändå.
köpt klart alla julklappar och lite mera och har ändå kvar 1500 kr..
kommer bli bra detta :d

stan dag

klockan är reda fyra, vart har dagen tagit vägen. har hunnut med jätte mycket idag.
Åkte ner med kvart över åtta bussen till stan, tränade och kom hem vid halv 10, käkade lite och gick med mamma och lämnade sebbe på dagis, så gick vi ner till stan åt lunch och köpte julklappar.
Mamma har då inte köpt så många julklappar till mig så idag fick jag vara med och bestämma.

har / ska få

Sebastian shampoo / balsam / hårspray / en produkt som man har innan man fönar håret
3 ögonskuggor, en hålla smiket kvar spray  
ett par skor
en smikning på make up store med samt smink .

tack kan passa på att säga redan nu....

Kan passa på att säga att jag verkligen har velat omkring angånde nyår, eftersom jag var så peppad förut och sen bara dog glöden. Men nu har jag iaf bestämmt mig,
Ska ha en nyårs middag / fest hemma.
Med andra ord, ska bli riktigt riktigt riktigt full.


sista veckan

sista veckan i skolan nu då innan jullov, ska bli sjukt skönt.  Är jävligt skolless just nu.
har bara haft 3 lektioner på 3 dagar så de är ganska skönt.

Var på stan idag med erika en stund så blev de åka hem, hann inte mer än hem så blev de att åka ner till stan igen, var på bolaget och köpt dom sista julklapparna jätte skönt.
tragiskt nog så måste in till bolaget imorrn ändå :P haha

onsdag kväll har vart ute och gått och gjort en del skolarbeten, kvällen lutar mot att de kanske blir utgång.
lilllördag idag, burka vara en hel del folk ute, onsdagar är ju ändå bästa dagen att gå ut på, ledig imorrn så fest hela natten i så fall. men men vi får se hur de slutar.


vad ska du själv göra ikväll?


tips

Om de är någon som har ett tips på någon het bra film så SKRIV..

image211

brummmmm

micke & olle är i stan nu igen och hälsar på anton.  dom skulle ut och åka en sväng.
jag har precis kollat klart på filmen så har inte så mycket för mig, så skulle få åka en liten sväng med dom..


image210

beslutångest

fjällen eller hemma.

vet inte vad ska göra.. BESLUTÅNGET.  vad ska ni göra på nyår?

bakning & pynt kväll

Ikväll har bakat chockladrutor samt gjort 2 satser av kola.
medans allt de svalnade så passa jag & mamma på att pynta julgranen och jag passade även på att pynta stolpen eller vad ska kalla de utanför våran dörr. Vart jätte fint.
Så nu sitter här och smaskar i mig lite cola, verkligen super gott.

Nu ska ta och avsluta kvällen med en lång dusch, sedan mysa ner mig i morgonrocken och slå på en film..


Kvällen film blir

image208

en vecka

en vecka kvar till julafton, uscha vad tragiskt.

film

kvällens film med olle.

image207

mera planer

först så sitter man med med ett massa alternativ att välja på.
som de värka nu så lutar kvällen mot att

först träffa olle, micke och ligan. sedan väntar de en bil om jag vill som åke ner till hudik där de är dans kväll ikväll.
och dansa de blir man ju alltid glad av.

http://www.fhhudik.com

katastrof

fredag

dagen började med att jag hade en lektion i, som senare slutade med att jag drog ner till hammnen och öppnde ölen vid 3 tiden. Förfest hemma oss ante & johan innan vi skulle iväg till stdashuset och äta julbord.
Väl inne på sdatshuset, bra mat men väldigt tråkigt måste säga iaf. timmarna gick och vi skulle helst plöstigt gå till ante för några av dom som var där skulle hem till han igen, jag var lätt på var inte dikret så roligt på stadshuset.
Så hur som helst så var nere i hamnen och de blev lite bråk och en smällande dörr så blev de tragskandes in till stan sen igen. Blev inte alls som hade tänkt att kvällen skulle bli, slutade med att jag var väldigt arg iaf.
Med en massa **** där så träffade jag niklas, ett ljus lyste upp dansade och gick ner och drack lite öl med honom,
kan ju iaf säga de var de ända som var bra stadshuset förutom maten och alla drink biljetter jag hade.

Väl senare så gick jag mot liquid där jag träffade micka, fanny , anna, jocke , niklas, & joel. Klockan var ganska mycket så dom stängde nästan på en gång när vi kommit ditt, så resten av gänget skulle dra till stdashuset där vi nyss hade vart, var sugen på att dra ditt med dom, men en viss personen hade druckit lalldeles för mycket och mådde lite dåligt och sa "vill åka hem", så blev åka hem med han, så när väl var hemma så tänkte åka ner igen , men hade inte lift så blev kvav. natten slutade med att jag låg på soffan.
Blev iaf inte en rolig kväll, den sämsta kvällen på länge, även om de var gratis drinkar.

Lördag

Vakande på soffan vid 8 tiden av at de plingade på dörren. Så gick och la mig i sängen och sov vidare framt till klockan 10 ca. Så gick upp fikade tog de lite lungt och sedan gick och la mig igen. Vid ca 12 tiden så drog mig in mot stan för att jag skulle jobba några timmar, så nu sitter hemma här. Hade planer på att gå ut men ska nog ta de lungt så som planerna är just nu iaf ;)
Olle ringde förut och sa att han och Micke och gänget skulle ner till Sundsvall glida omkring och kanske stanna och ta några öl, dom hörde om kåren. Eftersom ikväll så kostar bara en starköl 18 kr, så då lär de ska bli några om man drar ditt och dricker. Men får se, har planerna på att träffa dom först i alla fall, så får vi se om de blir någon öl drickande eller inte, kanske blir en mer lyckad kvälli så fall.




natti

ska snart ta och sova, ska se några avsnitt av sex and the city först.
god natt på er i alla fall.


image205


tittar kväll - andra avenyn

glömmde helt bort att berätta har börjat kolla på andra avenyn i kväll med.

"glömm din beskymmer imorrn kommer, imorgon kommer de nya"




image204

ännu mera film

känns som inte har gjort anant än kollat på film denna kväll. 

hooligans oss anna
blåbärskriget när kom hem
sedan avsnitt av sex and the city
nu ska slå på black water





Någon som har en/några bra filmer att tipsa om?

film & spel kväll

Jag, anna och pernilla hyrde filmen begynnelsen idag eftersom de är en film som vi ska titta på till relionen.
så vi skulle vara lite duktiga och titta på den ikväll, tror vi kollade drygt 20 minuter av 3 timmar och vi pratade mer i 10 minuter än kollade på filmen,
 till slut så bytte vi iaf fall film och tittade i stället på hooligans, som tillbehörighet till de blev de poppisar och smörgåstårta. Sedan så åkte kortleken fram ;)
De var verkligen super gott..
tack anna & pernilla för en mysig kväll.


image202


kvällens film

image201

nyårs planer

planerna ändrad från en dag till en annan.
skulle först hyra stuga med några men de sket sig, sen skulle bo i våran stuga men där kommer de vara dagis så de kommer inte orka, så skulle bo på hotellet, men ingen var på angående de.
så skulle bo med robin och grabbarna i deras stuga. den möjligheten finns fortfarande kvar.

men känner mig inte alls peppad till att åka till fjällen över nyår, har pengar men då kommer få leva fattigt i ett bra tag när nyår är över. Har ändå firat nyår där uppe förut, och dom som skulle vilja vara med där uppe  kommer inte få träffa över huvudtaget,så har haft planerna på att stanna hemma.

De blev iaf en het prat stund om vad alla tjejor ska göra på nyår, så berättade jag att jag fundera på att vara hemma, så som de värkar just nu är de stora planer på att de är FEST hemma oss mig på nyår :P


image200

älskar / sårad

alla har vi någon som vi älskar djupt och hållt varmt om hjärtat och inte släpper taget.
klart att alla bli sårade någon gång, och då gör de verkligen ont i hela kroppen.
är som en kopp som man tappar i golvet, koppen går bara sönder, så känns de som när man verkligen blir sårad, men tappar bara taget och de går sönder en bit av hjärtat inne i kroppen.
klart att man inte vill bli sårad, de vill ingen bli, fast vi alla blir de ändå någon gång tragiskt nog.


Bäst

älskar hela skivan , men har just en favvo låt . 


image199


favvolåten -  I wanna dance with somebody ..

nästan snygg

hittade en gammal bil från ett party för längesedan..  
var lite halv snygg bild så måste bara dela med mig av den.
  :P

image198

de ända

de borde vara nått fint, dom flesta som jag känner pratar bara fint om julen och dom ser verkligen fram imot de,
kan inte säga att jag ser fram imot nått överhuvudtaget som har med julen att göra.
de ända som jag verkligen riktigt länktar efter är

1. åka utomlands och jobba
2. flytta från sundsvall
3. skaffa egen lägenhet

inte

INTE

ring
lägenhet

flytta till varandra .

de ligger sist över allt annat


...

allt värka vara så lätt man lyssnar på andra och får höra deras problem mm,
men när man själv kommer tills ens egena problem så blir allt så mycket svårare.
när man hör och pratar med alla andra så låter deras problem som ingenting alls, men när man själv kommer till kriitan så är de helt annat.

tomtenissen

image197

Sebastian Dahlqvst

lite smått och gott

I fredags var de fest oss Emelie, blev ett jädrans drag och alla vart as kalas :P Massa skålande, spelande och sjungande. Alla var peppad men tror frun som hade festen var mest peppad och mest påverkad :P
Emlie oroa dig inte, nästa fest blir lika grym.
Senare mot kvällen så kom älsklingen och hämtade mig så åkte ner till stan köpte med oss max hem och sedan blev de sova.

Lördagen började ganska tidigt, vakande av att älsklingne ställt klockan för han skulle iväg på uppkörning, så¨kunnde inte somna om sedan. Så begav mig till stan och köpte julklappar med Viktoria. Sen på kvällen så kom älsklingen vi pratade en massa allvar, sedan blev de till att sova.

söndagen började med att jag var helt slut, älsklingen klocka ringde vid vet inte när, känndes som mitt i natten.
hade tänkt åka med han till stan så jag kunnde träna, men var helt slut så jag sov vidare. Blev träning på kvällen så blev de hem och se film och mysa med älsklingen sedan.


förlåt

de är så jag känner just nu, förlåt för de men kan inte göra nått åt de.
du är bara en del av allt som är fel .

förlåt förlåt förlåt förlåt

fullpackad fredag

Japp imorrn är de fredag och den är redan fullpackad, vet inte alls hur ska hinna med mig .
börjar med

skola
jobba
hem - byta om
hockey
pipeline
fest oss emelie

Hur ser din fredag ut?

hemskt

blir så arg på alla dom dära människorna som går runt på stan och vill att man ska köpa rosor av dom, dom förstår verkligen inte att man inte vill köpa. De är okej när de är en vuxen person som går runt och tjatar på alla, men snälla dom kan väl lämna barnen hemma. en kall dag och dom går runt och tjatar på folk så har dom ett litet barn som ser så lessen ut för att locka folk att köpa, blir så arg / lessen.

vaddå snygg

image196

18 år

Grattis till jenz som fyller 18 år idag .

jultävling

image195

Jultävling, vad med och tävla du med..

åååh

stress-less-ångest..


har man tråkigt så har man.

haha :P

vad står det i ditt senaste sms?
lust att ses och ta en fika senare ikväll snygging



vem skickade ditt elfte sms?

älskling.


vem skickade ditt femte sms?

mange


vem skickade du ditt elfte sms till?

bullen


vad står det i det?

bada & ta några öl i helgen kanske?



vem skickade du ditt femte sms till?

Fredriik


vad ståre i det?
var de imorgon vi skulle ta våran lunch?


skriv alla som har skickat alla dina meddelande:

älskling, mange, anna-frida, erik, micka, honk, halebop, robin, daniel & mattias


vem ringde dig senast?
någon säljare


vem ringde du senast?
viktoria

vem är den 17 i din kontaktlista?
christoffer


den 10onde?
ante


den 21;a?
diana



den 39;onde?

fanny

har du ditt eget nummer insatt på mobilen?
nej


närmaste

man tro sig veta mycket om sina närmaste.  är ju ändå en person som står dig/mig väldigt nära.
så när man bara pratar kommer det fram en massa som man inte hade en anning om
har en stor klump i magen, hade inte äns kunna annat att du kunnde göra så hära är ju ändå din ****** eller hur?
så sa personen som fick reda på detta av att de finns mycket mera att berätta och att jag inte borde veta allt,
min huvud tänker 10000 miljoner tankar, dom tar aldrig slut


de går inte att beskriva hur besviken jag är,

illamående

uscha uscha uscha uscha blir verkligen illamående.
Nog för att jag vill spy av allt i skolan och bara tänka på allt jag har att göra i skola,
kan de blir värre? de är klart de kan,  mamma & lars sitter och planerar in en massa för jul och pratar bara om jul senap som dom ska ha till julskinkan , så klart att lars som han gör varje år måste göra senap i år med,
nu stinker de senap överallt i lägenheten, jag blir verkligen illamående

hjälpen just nu <3

de som verkligen gör att jag överleverna kvällarna är just nu  skivan

Hardcore Superstar - Dreamin' In A Casket



underbart

 


less-stress-ångest

alla bara pratar om jul och allt som måste fixas,  tycker alla bara pratar om julen och allt dom tagit fram julgranen, pyntat hemma mm. får verkligen ont i magen av alla höra allt det dära. Har verkligen inte någon julkänsla alls och just nu så känner jag bara för att åka bort och slippa allt som har med julen att göra. Har köpt julklappar till alla som jag ska köpa till så snälla låt mig slippa resten av julen.

rolig grej :P

Första bokstaven i ditt förnamn:

A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du första bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging


Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:
röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

Jag blev
översmart  sexgud som gör allt för att få knark




vad blir du ? skriv och berätta :D

<3



du som gör dagarna värda. <3

helt slut

har verkligen hur mycket som helst att göra, det är helt sjukt. de har vart mycket i skolan förut men nu är de nog mer än vanligt, förstår inte vart jag ska få all energi ifrån. Har varken ork eller lust att börjad med något av de jag måste göra, ligger bara i sängen ihop kurrad för har så ont i magen. någon som känner att den har mycket energi dela med dig lite av den till mig, kan behöva all energi kan få just nu.

huga huga huga

ånget, det nya svarta.

sammanfattning av helgen

fredag: började med att jag, oskar , max , viktor, mattias & niklas var på olerys och käkade, bra mat och jätte trevligt sällskap. Efter de så gick vi alla hem till niklas där vi satt och drack lite öl och förfestade med hockey spel och en glimt av idol.  Senare mot elva tiden så var en del väldigt peppade till att dra ut så de blev att vi traskade ner mot liquid , där träffade jag turk nissarna från kebeb city, så blev en massa skålande med shotar ;) Så helt från ingen stans så kom erika, lina & nadja ,men dom gick lika fort. Så efter ett tag så blev hyffsat less så ringde erika och frågade vart hon var , så hon och jag gick till dallan träffade massar roligt folk, och kvällen slutade med att jag sjöng lite kareoke och dansade. Efter ett tag så kom oskar ditt och klckan vart ett så dallan stängde så vi gick på coppers eller förlåt bk där alla andra var. Där blev de en massa mera cider och massa mer dansande med linnea , madde och massa frågetecken.  Hade jätte roligt den kvällen i alla fall.

Lördag: vaknade vid ca 9 tiden med huvudvärk och var jätte pigg. Vart springa upp dricka massa vatten sen blev de att jag la mig soffan kollade på tv och käkade jordnötsringar. De var jätte gott.  Sen efter ett tag så blev de dusch och åka ner till stan och kolla på vad nu än de heter på torget :P sen åkte jag & oskar hem till mig fikade lite så åkte vi ner till stan sedan igen för att kolla på finalen. 
Vid halv 4 tiden så åkte jag & anna-frida till sporthallen för att träna ett medel pass med live musik från bandet permabandet :p de var helt okej.

Sen på kvällen så blev de en massa kollande på tv med en hambrugare brevid mig :P senare den kvällen så blev de utgång igen :P

söndag
vakande upp var jätte pigg och åkte ner på stan och träffade viktoria gick runt och kollade på julskyltningen sen åkte hem för min fötter var verkligen till is och julsyltningen var verkligen sämt detta år, inge julkänsla alls. senare mot middags tid så kom oskar , så de blev mys hela kvällen.
Jobbigt nog så hade verkligen svårt att sova igår, fick som 10 knivar i magen och fick verkligen panik. när nästan hade somnat så började ramla ner snö från taket, så fölg upp i sängen av de , är ju så lättskrämd så igår var allt imot mig skulle verkligen inte få sova.
så imorse när oskars álarm började ringa så var redan vaken .  Somande iaf riktigt någon gång vid 7 tiden så när klockan ringde vid halv 8 så var verkligen död så slutade med att jag gick upp vid halv 11 istället för halv åtta, de var verkligen jätte skönt .

Huga nu orka inte skriva mera :P





RSS 2.0