Fredag

Ännu en fredag och lovet börja få sitt slut, jobbigt, känns som att jag inte har hunnit med så mycket.
men men sista lovet och de måste man ju göra något bra av, eller hur?
Så ikväll blir de att dra till olerys och kolla in hockeyn och dricka öl med alla hockey nissar som kommer vara där.
Ska underhålla mig ikväll med anna-frida, så kanske sophia skulle komma ner och göra oss sällskap och kanska ta sig några danser med oss, vi får hoppas på de.
Sitter hemma och bestämmer vad man ska ha på sig denna kväll, beslutånget som vanligt ..
men de slutar endå med att man kommer ut med något att ha på sig..
Peppad inför denna kväll iaf, många som ska ut ikväll som man känner till,
så kommer finnas många att prata med ikväll.
Eftersom vi inte ha något bord på olerys så hade vi tänkt att vi ska lära känna lära känna några
hockey nissar som vi kan umgås med , så vi slipper stå hela tiden ..
Nu blir de att göra sig i ordning för kvällen, så jag hoppas att ni andra får en bra kväll.


Dagens horoskåp.

Kräftan (22/6 - 23/7)
Du kan möta en ny granne eller en återse en flyktig bekantskap.
Lägg på minnet vad du hör idag.


Bara att invänta och se vad som menas med de under dagen.

Ljus party. !

Igår var jag och mamma hembjuda till anneli på ljusparty.
Först när vi kom ditt fick både mamma och jag en chock när vi såg hur fint dom hade haft de, nu har dom verkligen ett riktigt fint och stort kök, och badrummet var lika fint de med.. och rummen som blivit fixade och alla trappor ner till källaren där dom hade sina små hemliga rum, de var verkligen jätte fint.. Men de var inte de som de skulle skrivas om, men kan inte låta bli, sa de igår till anneli, vet att hon ibland läser bloggen så du kanske ser detta med..

Tjejen som hade visningen var jätte trevlig, hade en massa underbart fina och doftande ljus som man bara ville ha. Men såna ljus är då tråkigt nog lite dyrare, men de kan vara värt pengarna.
hittade iaf min favorit igår mango & mandarin doft, de var som att man kom till en annan värld när man luktade på den.. gudomligt gott var de.. Men fanns bara 3 set av den och ville bara ha en så blev ett annat 3blandat ljus där den doften var med.. Köpte istället ett annat 3 set där de var doften havsbris, chockald och någon mera sort..
tyckte inte om chockladen så värst mycket, var en alldes för stark smak, så tänkte ge bort den till någon annan, så om någon av er får en pressent så vet ni att de kan vara ett ljus med doft av chocklad, så bli inte alldeles för chockad. Sedan fanns de ju en massa mera att välja bland, jag som är så galen i ljus och doft ljus ville ha allt, tur att mamma var med så de inte blev att jag köpte så mycket. Men är iaf några lappar fattigare nu.

Väl efter att de partyt var slut så gick jag ner till källaren till grabbarna (gubbarna) och kollade på första perioden av hockeyn, 2 - 0 redan då, var lite tråkigt, men de var ju sedan två perioder kvar och de kunnde hända mycket innan matchen var slut, men tråkigt nog så blev de inte bra när slut signalen pep.
Efter första perioden kom sedan oskar och hämta mig och mamma så vi åkte hem och bara tog de lungt resten av kvällen..
Imorgon är de ju även hemma match och bokade en biljett i förrgår, men så chockerande nog så ringde anna-frida igår och hon blev sugen på att följa med så skulle gå in och boka åt henne, då var de slutsålt och även min biljett som jag hade bokat fanns inte kvar.. Lite tråkigit, men får ta en hemma match en annan kväll, så istället så kanske de blir att kolla läget på olerys och ta en liten utgång och dansa loss lite..


Idag blir de en lugn och slapp dag, ska skicka in uppgifterna till distans läraren och ha lite lite kontakt med henne i fall de är något hon undrar över, sedan hade tänkt att sola och träna lite.. Vet inte riktigt om skulle vara med oskar sedan eller inte.. men de får nog reda på resten av dagen.
Magen börja kurra nu, så nu blir de till att slå igång lite te vatten och några goda mackor, innan hoppar in i duschen och göra mig i ordning för en oväntad dag.. Så hoppas att ni där ute får en trevlig dag.


tisdag

Känns som att de är en söndag, haft fullt upp sen kom hem från fjällen och hållt igång sen kom hem ,
 men endå känns de som att de finns miljoner grejor kvar att göra..
pratat en massa med niklas denna kväll, och stackarn ha blivit av med mobilen sin på stadshuset,
tur han jobbar så han lätt kan fixa en ny, annars kan ju inte jag få tag i dig om du inte ha en mobil, men de fixade du lätt och fort gjort.

Imorgon ska jag och mamma hem till anneli på ljusparty, så imorgon på dan blir de till att byta båda händerna och halsa i sig några liter sprit så inte kan prata så inte kan beställa något., men de finns ju så mycket och de luktar ju så gott, går liksom inte att motstå,
nästa party kanske blir niklas idee, massa sexleksaker,  då är de bara att slå till iaf, dom brinner inte upp som ett ljus och kanske inte luktar, men de kan man fixa själv, kanske lite dyrare än ett ljus, men två helt olika grejor att prata om , men de vore nått de iaf, då skulle iaf bara öppna plånboken eller ja som jag alltid säger till sonja,  ha kort ;)

haha kvällens mening från niklas .. -

sandra och niklas om fem år, sitter på navet och funderar, haru nå droppe brännvin kvar sandra, nee sista slank ner med ölen haha



Imorgon är de då onsdag och snart är de redan fredag, ny helg nya planer, så vad händer hemma i helgen?
måste då berätta att jag är super sugen på en kräftskiva, vet att de är helt fel period för de just nu,
men de skiter jag i, jag vill äta kräfor ,
  mumma.

Nu blir de en kopp te och ett avsnitt av two and a half men ..


påsklov.

Detta ha vart de bästa lovet på väldigt länge, ska inte gå¨in på djupet av lovet mer än säga att de vart en hel del festande, solning, dansande, skålande, skoter, promenader , after ski, hoppande på tak, snöbollskrig och massa massa mera roligt. 
Mindre roligt är att jag tror att jag har förfryst ena foten lite, men hoppas de blir bättre snart..

Känns iaf mer jobbigt att vara hemma nu, komma hem till sundsvall med nästa inge snö, när man vart upp i snö till över midjan varje dag, skulle gärna åka tillbaks, men kanske drar till fjällen nu till helgen, lördag morgon till söndag, lite åkning iaf,, om inte de blir av så drar till åre helgen efter de .. ska bli otroligt underbart skönt..

Torsdag = fest

Drygt 40 min tills ska åka nu, tråkigt nog så missar studentfesten, eller den festen är skitsamma, men förfesten hemma oss Lina med alla goa människor, får ta igen de när kommer hem ..

Ikväll är de fest iaf.. ölen, barcardin och allt annat ner packat och klart.. så de finns bara en sak att säga just nu eftersom inte kan göra de senare ,, SKÅL ALLA .. SKÅL

image302

The Hills

Är helt galen i denna serie, går inte att sluta kolla.

image299

 

<3

Gårdagens dag var en ganska jobbig dag utöver skolan.  Allt bara sprack rakt ut, de bara kom, kunnde inte hålla tillbaxs, de slutade aldrig, visst inte vad skulle göra, var inte meningen att du skulle få veta, men de gjorde du och du verkligen stöttar och berörde, men de var verkligen igår som jag förstod allt du har sakt. Att du verkligen menar de, vill bara att de ska vara sant och allt de forsätter så. var jobbigt att dig brevid mig när de var jag som skulle behöva prata så blev de så som de blev.. Men tack älskling för att du finns.. <3

En del människoar betyder mer än andra, när de verkligen händer nått som verkligen berör, så kommer de fram vilka som verkligen är ens riktiga vänner, på sista tiden har jag kommit på vilka som är mina riktiga vänner, de har dom verkligen bevisat medans andra inte. Kan säga att jag är en lite besviken på någon.. Men har utöver min besvikelse så har jag världens bästa tjej gäng i skolan som betyder jätte mycket, även många mer, men dom umgås man inte på samma sätt som vi tjejor i klassen gör. <3

måndag

Ännu en måndag och sitter nu här på skolan och inväntar nästa lektion, lite tärt att ha hål från tjugo över ett till tio över tre, nog för man skulle hinna med att göra en massa som behövs göra, men de blir ju att man går och köper sig en kaffe och sitter och umgås med alla och gör massa annat istället för att göra de man ska göra. Men de blir till att sitta hemma efter skolan och göra allt.
Idrotten börjar då om en timme, så blir att förtryga tiden med att titta på Ingen kan älska som vi, min favorit film, har sett den 100 miljoner gånger men älskar den lika mycket varje gång jag ser den.
Ni som då känner mig ut och innantill vet då att jag älskar såna här sorters film,

Film toppen hemma oss Sandra

1. Ingen kan älska som vi
2. Black Jack
3. Sista Dansen 
 
Listan kan blir hur lång som helst, men dom hära tre är dom som jag tycker mest om..

På torsdag är de redovisning av projektarbetet, får se hur de kommer att gå, är inte helt nöjd själv med själva arbetet, men de ska nog gå bra. På torsdagen så blir de att dra till fjällen och missa ännu en studentfest, eller missa förra festen så missade jag frivliigt, men mig gör de inge att jag missar den, är som ännu en fest fast med bara studenter, så dom festerna sparar jag till studentveckan och denna vecka så tar jag min student fest på hotellet med allt folk där.
 Fick ett samtal igår kväll från några goda grabbar uppe i h-sand och var ett jädrans röj som alltid så vart inte direkt förfånad, men samtalet kom fram till att dom frågade om jag skulle upp till fjällen över påsk och dom berättade att dom hade hyrt sin vanliga stuga mitt i mot hotellet och hade fest varje dag och att jag var hjärtligt välkommen, så nu blir de inte till att festa ensam som jag trodde att jag skulle få göra, så skönt att man har några man verkligen känner till så slipper man vara så hjärtligt blyg, inte för jag kanske bruka vara de annars men känns bra att veta att dom är där, så bara att fixa sig och sedan ta på sig kläderna och påsen med alkohol. Och ta en 25 minuters pormenad sedan är festen igång.  Så lovet = FEST .. :D


lite av varje..

Vart en lång men underbart skön helg med en massa spännande äventyr, ska inte gå in på djupare detaljer, finns en del som klagar på hur jag delar med mig av allt de roliga jag upplever.. Men vad kan man tänka, får du inte uppleva massa roligt själv så du måste klaga på att andra delar med sig av något roligt?  nog om de,

En stor nyhet som kom fram imorse vid halv 5 tiden, de har kommit en Noel till världen, de är lika med att jag har blibit kusin igen, vet inte alls hur många kusiner jag har, vet ju om dom som bor i sundsvall, men finns en massa nere i i västerås som är helt okända så kan då inte säga till er hur många kusiner jag är kusin till på exsakt summa, men till dom här i stan så är jag iaf kusin till 8 st .. :)

Ikväll har haft några seriösa samtal med en speciell person som verkligen har fått mig på andra tankar när de gäller livet, att jag måste lära mig att gå efter min egen vilja, har alltid tyckt att jag har gjort de, men enligt personen och andra så har jag tydligen inte gjort de, vet inte vart ni fått de ifrån, men jag går min egen väg och kommer alltid göra de, även om de inklommer andra i de valet och inte mig själv, eftersom de finns många som jag älskar och vill ha med i dom val jag gör, en person älskar jag väldigt mycket som får stå ut med massa när de gäller de mesta, personen de handlar om betyder oherhört mycket och kommer vara en stor del av livet som väntar i framtiden får jag hoppas iaf..

men men nog om allt serisöst, inte för jag har nått oseriöst att berätta, eller joo de har jag kanske eftersom bruka göra de för de mesta men har inge att dela med mig av för studen, men ett ganska seriöst inlägg bruka kanske inte dela med mig av sånt, iaf inte enligt en del som tar de mesta jag skriver på väldigt seriöst och bla bla, så skulle man kunna skriva en uppsats om de.

Imorgon är de då skola igen, uscha är gaska skol less, men bara att bita i, måndag är ändå en ganska rolig dag om man tar bort grafen, efter skolan blir de kanske till att träna, ska iaf umgås med oskar någon gång efter de, ska bli mys var ett tag sen träffade han nu, men de finns de ursäkter för, blir så ibland. Kallas ett liv som finns utanför pojkvänen / flickvänen, som känns otoligt bra att de finns, ska kunna göra vad man vill (nästan) även fanns man är tillsammans med någon,finns telefon så man kan endå hålla kontakt om man nu då inte skulle ses..  Vad jag bara babbla på om allt...

Har laddat hem en massa serier så har blivit en liten datanörd som sitter och kollar på allt som finns känns de som, har iaf blviit besatt av The Hills, Two and a halv men , gossipgirl och Melrose Place. Under den senaste veckan har då sett alla säsonger av The Hills, 3 säsonger av Two and a halv men, första säsongen med gossipgirl och nästan 2 säsonger med Melrose Place.. Helt sjukt vad jag har suttit och kollat mycket, men ändå hunnit med så mycket annat, de jag inte föstår, vad har hänt med tiden liksom?

Men men nu ska ta och kolla på ett avnsitt av Melrose Place innan de blir till att sova. så natti natti till er alla och sov riktigt gott. Puss&kram

shopping dag..

Idag har vi nått som kallas för NTI dagen, man ska hjälpa farmor, mormor eller vem som helst , iaf så ska man tjäna en hundring var , som skickas till ett dag hem, Baldone i Lettland. En ganska fin tanke, efter som de är alla NTI skolor i hela Sverige så kommer de bli några slantar att ge dom.

Imorse så åkte jag in till stan, de blev en luch på viktorias, första gången var där, jätte mysig resturang, inte sista gången jag vart där iaf.. väl senare så gick jag och bokade tid oss frissan, märks verkligen att de börja bli vår, fullbokat långt framöver, men frissan var snäll och knölade in en tid åt mig ganska snart..
Vet inte hur ni andra är. men ni som känner mig vet att jag är helt beroende av underkläder, dusch gremer och alla möjliga sorters lotion.  Kunnde inte motstå body shops vår erbjudade, Apple Blossom, luktade hur gott som helst, så blev både en dusch gremer och en lotion, så blev de 2 par nya trorsor hem till lådan..
Så råka vi gå in på kick, så stod jag och luktade på DKNY parfymen, länge vart sugen på att köpa den, liksom 299 kr är inte så dyrt, men när stod där och kikade så kom tjejen från kassan fram och frågade om vi behövde hjälp och sedan berättade hon att de fanns ett erbjuda båda DKNY parfymerna kunnde man köpa för bara 425 kr, inte dyrt alls när en sådan kostar 299, så kunnde inte motstå och såg att de bara fanns 3 st såna förpackningar kvar, så tog en och gick till kassan.. Så fick en hel del bra grejor för pengarna ..

Väl innan skulle hem så var de ett tag kvar till bussen gick så tog ut pengar och gick och solade på två bleka polare, bara älskar deras stå solarium , lite dyrt men de kan vara värt pengarna..  men men nu ska göra ordning lite mat innan ska iväg och jobba.

lektime

jag och sonja hade lite roligt på estet lektionen idag ;)

image297
image298

sista sportlovet

Då var de sista sportlovet slut.. men får se de från den ljusa sida, jag har ju påsklovet kvar iaf.
menmen hann iaf åka en massa och festa en hel del så är nöjd även om de inte var ett av dom bättre loven, men de var mys endå ! trevligt sällskap där uppe iaf.
men drar till fjällen redan igen nästa vecka, ska bli underbart skönt.

 
lite bilder från sportlovet


       


hej då sundsvall..

Drar till fjälls idag, bye bye

image288

söndag



en trött älskling ;)

lördag

image268

gårdagen / nattens roligaste kille ,

på väg hem, så öppnar en kille bil dörren och hoppar in och sätter sig i knät på personen i framsättet, ber om lift till hemma kväll..

            

En del av alla bilder från igår.'


Idag är de lördag och festen är igång igen,
festen börjar med schlager metal med black ingvars

image275

Dom flesta ha fått pengar så blir nog lika mycket folk ute som igår,
så vi blir nog kvar i stan om inte drar upp på efterfest,
men är peppad så kommer bli kul vart vi än är :D

image276

Ha en bra kväll folket, medans en del av er där ute kan dra nått över er.

RSS 2.0