jobb jobb jobb

Sitter nu på jobbet, inge kunder så har allmänt tråkigt och är trött så kan roa mig med att skriva en rad här medans ..
 inte för orka de ,, men du blev de en rad iaf..

te time,,   heej

lite helg..

Nu märks de att de är sommar, eller ja sommaren har vart här länge.. Men för mig så finns de inge värre än ormar..
så var vi ute på gården i förrgår, så såg vi en liten orm unge slingrade sig på alfaleltet i huset ovanför vårat..
nog för att de var en liten fjant, men nä den låg där på marken och slingrade sig fram, höll nästan på att svimma.
Min första tanke var när att detta är en liten , vart är hans mamma.. Så nu blir de ingen skog för mig under något i sommar utan lars stora höga och tjocka gummistövlar.. får bara gåshund när skriver om detta.. uscha uscha

   
Vet inte om ni ser, men synd för er i så fall ;)


Igår fredag blev de jobb, eller ja bio ( den magiska leksaks affärn ) , sedan efter de blev de en liten utgång med en tidig hemresa, efter som skulle upp och jobba idag..
Väl klockan tio så var nere på jobbet ganska pigg, fixade lite frulle och segade på , eftersom regnet öste ner så var de inte så mycket kunder och inte så mkt att göra, så blev att ha lite disco och leka på .. fördryga tiden med andra ord. 
Slutade vid 7 , så blev åka hem och ta de lungt, nyss duschat och känner mig jätte seg och vill bara lägga mig och sova .. men de går icke de, börjar jobba om två timmar, kommer bli en lång natt. så kommer inte mer än hem och lägger mig i sängen så ska jag upp och jobba imorrn vid 12 tiden igen.. Men vad gör man inte för pengar .. :P

Nu ska ta och ta och städa i ordning lite på rummet, ser ut som ett rent helvete, innan ska ta mig en promenad till stan innan börjar att jobba. Hoppas att eran lördagkväll er mer lovande ut än min iaf ..

Puss&Kram

torsdag..

De känns som en evighet, men de var bara igår..

De har vart ett par jobbiga dagar och även om de går uppåt så känns de fortfarande jobbigt och en del tillfällen vill bara gråta ut och hoppas på att känslan ska försvinna, men de gör den inte. Men någon dag framöver så hoppas jag på att den känslan ska försvinna, men de kan väl ta en dag, eller flera dagar, jag vet inte alls. Vet bara att de är jobbigt.
Vill kunna låta bli att vara orolig, men många säger, de är bara att gå vidare och se vart allt leder, men om man blivit sårad och är rädd för vad som kan hända i framtiden Rädd för att bli sårad, rädd för att bli sviken rädd för saker som man inte borde vara rädd för. Jag är rädd och de kan jag inte göra något åt. Men hur de än är så vet inte jag hur ska göra för att bli av med min rädsla.
Många av er som läser detta kommer inte att förstå något allt, och om du inte gör de så är de för att du inte ska förstå,
bara jag som behöver skriva ur mig lite och då blir de här..

Vill iaf säga att anna-frida har verkligen vart helt underbart och ställt upp till mig till 100000 % nu under denna hära tiden, vet inte hur jag ska kunna tacka dig, du har vart ett sådant stöd för mig, en vän i nöden, vet inte hur jag hade klarat dom dära kvällarna utan dig. tack så jätte mycket gumman.  Som du själv sa,. Du&Jag gumman <3

Nu ska jag sluta upp med detta och bege mig till bussen , ska iväg till bergsåker och tillbringa min kväll där..
hejsvejaa.

gott och blandat

ojoj var ett tag sedan skrev nu..
 
Jobbat nästan hela helgen som var, blev sedan sex and the city filmen på i måndags med mamma.
grymt bra film, bara älskar den.. Lika mycket som att jag älskar serien..
Igår blev de jobb hela dagen + kvällen, sedan blev de hemgång till oskar och kolla lite på skansen ,
sedan idag så har vart på stan och träffat älsklings fisen fanny samt lotta, blev en sallad på coffie house, mumms.
Sedan blev de lite shopping, men idag kom endast hem med 3 nackelack.. superfina och söta..
Nu ikväll blir de att åka ner till folkets park och kolla på någon teater föreställning.

Dagarna som kommer samt veckan, kommer de vara fullt upp. Eftersom gatufesten "fiasko" börjar nästa vecka, så kommer jag tillbringa min störta del av min tid på jobbet, dag + natt. SÅ pengarna kommer rulla in i slutet av månaden och kommer kunna roa mig de jag missar på gatufesten på yran istället.

De är bestämmt nu, packat och klart, vi ska till yran, jag, niklas, sandra, sarah och kanske anna-frida, så hoppas på att oskar vill följa med.. men de återstår och se. Skulle igentligen bo på hotell men de blir som i fjol året, att vi bor hemma oss pappas tjej med hennes 2 söner också.. Känner mig peppad som "fan".

Utöver allt annat så har massa tankar på vad man ska göra nu när man tagit studenten och allt. Har lust att plugga vidare men har varken lust eller ork till de just nu. så de får vänta..
Men innan ska söka in till högskolan om gör de, så blir de till att jobba. Just nu har bara 2 jobb men inge heltidsjobb och inget man kan överleva på , så kan inte direkt leta en lägenhet och flytta hemifrån..
Men har tankarna på att åka till norge och jobba där och dra in lite pengar och verkligen bara jobba, jobba och jobbba.
inget som har tänkt vidare på , utan de är bara en tanke som finns där.

men men nu ska inte plåga er mera, nu ska ta och åka..  tjingeliing..
Puss&Kram







midsommar

De blev inte direkt en sådan midsommar som jag hade tänkt mig, men den blev sjukt underbart rolig ändå..
Dagen började hemma oss anneli med en massa god mat och en öl. Blev kubb spelande och massa mys med senare lite mera folk och grillning som verkligen var super gott och jätte mysigt.

Mot kvälls tiden så blev de hemgång, byta om hämta öl och åka ner till niklas , där max, anders, anders , emma, rikard och några andra var.. Super mysitgt må jag säga. Så jag hoppas du hade de bra,för de hade verkligen jag , och  för du ska inte få knäcka mig. kom ihåg de..

sommarplåga

Midsommar helg börjar snart , har inte alls några planer bestämmda, känner inte alls för att göra något över huvudtaget,
känner mig bara så less och hängig, sover dåligt svårt att äta. ska de aldrig sluta? 
Fudera på att ta de lungt, men man bruka ju veta hur de slutar som.  ;)  aja .

Sommarplåga 2008 ..


kärlek

Igår fick jag vara med Ida hela dagen lång, blev en mysig lunch lite glassande och sedan massa promenad på kvällen.
De var verkligen inte en dag för sent att vi sågs, verkligen saknat henne.




Efter några varv runt sidsjön blev de att åka ner till niklas och vi skulle fixa och greja inför yran,
men allt sket sig i 5 minuer, men vi ska få bo på samma ställe som i fjol.
hemma oss pappa tjej, så tack för de.
så de ska bli jätte roligt att de verkligen är bestämmt att vi ska upp.
jag, niklas, sarah och sandra än så länge,
så är de ju massa folk som man känner där uppe.
men i år ska du inte få förstöra pappa..
i år ska de bara bli bra minnen som singel eller upptagen ..
de vet jag inte hur de blir .. de väntar och se..
men men

sandra och stina

kommer sakna dig..

kommer att sakna dig gumman.

STUDENT

Nu är de endast en dag kvar ..
12 juni 2008, STUDENTDAGEN.



 

för jag har tagit studenten , för jag har tagit studenten.. 
fy fan vad vi är bra,,
säger bara mp3b.. tjalllalalaaa


nedräkning..

Nu är de endast 2 dagar kvar .. wiiee Idag har vi den sista lektionen ever, ska bli hur skönt som helst.. Kan inte direkt säga att jag kommer att sakna skolan, bara alla underbara människor som finns i klassen.. Ikväll ska vi i klassen käka taco buffe på bite line med några lärare, ska bli jätte mysigt..

nära nära

nu är de endast 3 dagar kvar..

lite av varje

Igår vakande ganska tidigt av mobilen av att någon som ringde miljontals gånger vid 4 tiden,  somnade som tur va om och vaknade sedan vid 10 tiden. Blev en dusch och sedan promenad ner tillgity gross, där möte upp pappa och vi hämtade lite öl, åkte sedan till bergsåker och kollade in alla heta bilar,, blev sedan hemgång och sedan åkte och umgicks med micke och några innnan de blev av att dra och jobba kvällens nattpass.

På jobbet var de ganska lungt fram tills klockan 2 då de börja bli lite drag på folket.. sedan när krogen stängt så vällde de in folk, och vi har en väldigt "trevlig" stamgäst , en riktigt ( ursäkta ord språket ) neger som verkligen ser ut som en jävla hej kom och hjälp mig.. som försöker snika sig på alla kunder, kommer fram till personerna som står i kassan och säger " köp en kebabtallrik till mig, du får pengar av mig imorgon" och försöker samtigt se väldigt farlig ut, men personerna som han frågade igår var inte villig att köpa mat åt honom, då blev han galen och börja mucka bråk med dom som inte betlalade, så personen som stod i kassan fick sig en smäll, då tände hans kompisar till på de och flög på negern, så 2 bord flög flera brickor med fulla tallrikar med mat åkte , så blev negern utslängd och han blev helt galen och kastade en cola burk på fönstret , bara massa kladd blev de.. Så gick de ca 20 minuter så kom han tillbacks och började om samma grej igen och frågade nästa person om att "köp en kebabtallrik "  men då fick vi nog så vi kastade ut honom innan de blev nå mera bråk.. Men tack vare negern så alla andra kunder vänta extra länge och vi tog  i mot sista kunden tjugo i fem i morse och sedan blev de städa dubbelt så mycket. så kommer hem 90 minuter senare än vad jag bruka göra,  så blev att man somnade i vid halv 7 sedan upp vid 11 för att dra ner och jobba igen..

Idag har de vart jätte lungt iaf som tur är, kom hem vid ca halv åtta, blev byta om och sedan tog 2 varv runt sjön och njöt av friska luften istället för kebab lukt.  Så blev de hem ta en lång dusch och njuta..

nu blir de att vi ska kolla på film och ta de lungt..

Puss.& kram


gäsp..

Kom nyss hem, måste sova eftersom klockan ringer om 4 timmar för jobb igen.
men innan de så  måste jag bara berätta för er där ute att
nu är de endast 4 dagar kvar..

natti

lördag ..

kan passa på att berätta då för er alla att idag så är de endast 5 dagar kvar .

. Igår jobbade hela dagen som sedan slutade med 50 års fest och en tidig hemgång, vaknade helt sliten idag, åkte ner till stan där pappa kom och hämtade mig fick en karta öl , och åkte sedan till bergsåker och kollade in alla snyggigar.. Blev sedan hem och laga mat och mysa på , så kom micke förbi och han hjälpte mig med tårtan som blev tillefterätt.

Nu ikväll blir de att jobba natten, men innnan de så bli de en sväng med ? raggarbil och göra de roliga av kvällen innan man ska börja jobba. Har blivit lovad lift hem vid kvart i fem imorgon bitti i raggarbilen så kommer somna gott efter de då.

yeah

Nu är de endast 6 dagar kvar ..

fest

Idag är de endast 7 dagar kvar till studenten

Idag har de blivit en massa shopping och solning för hela slanten..
Nu sitter här brevid sonja som sitter och diggar musiken för hela slanten.
så man kan säga att förfesten är verkligen på g, fille och fredrik rullade precis in..
Så med andra ord till er där ute, ikväll är de fest för hela slanten...
Så vi ses kanske där ute på dansgolvet ute ikväll ,
eller på turk city imorrn när ni alla kommer och handlar bakis..

Puss&Kram ..

p.s sonja är jätte söt ikväll.

8 dagar kvar

Idag så är de endast åtta dagar kvar tills studenten..

Idag så har bara leggat och solat och slappat, tänkte ta en sväng ner till stan och köpa lite skor, men då ringde
anna-frida och frågade om skulle med och sola, så då blev de att åka hem och mysa ute på gräsmattan, mysa och prata en massa innan peder kom förbi en sväng..
 Nu på kvälls sidan så har jag bara vart ute och tagit lång promenad , så ringde micke mitt under färden och frågade vad jag gjorde, så han kom och gjorde mig sällskap ett tag..
Verkligen skönt att ha någon att kunna prata med, och verkligen om allt. den människan har något speicellt som verkligen gör att jag kan prata med honom, vet inte hur du gör, men du får fram de som behöver få komma fram.
du dömer inte utan bara säger vad du sedan tycker, något som många andra inte gör..
hursom helst tack för de och för den trevliga promenaden..

Nu blir de mera sex and the city..

träningsvärk

Idag eller imorse fick viktoria med mig ner på sporthallen,  så klockan åtta imorse stod vi utanför och väntade på  att dom skulle öppna så vi lite motvilligt kunnde ta oss ner i de varm/kalla vattnet. Solen lyste oss i ansiktet så vi simmade med njutning... De slutade med 40 längder innan de blev in i bastun och värma sig.

Sedan blev de hem och äta god lunch och byta om innan for ner och fika som helene bjöd på. Så har vi idag målat klart de sista lakanet till lastbilen och de som ska vara på scenen, de blev jätte fint. Och mkt mkt snyggare än elarnas ..
Nu ikväll har de bara blivit en lång promenad och en skön dusch.. Så nu känns de i både armar och ben ska jag berätta för er. Nu blir de film och mys .

The Jonathan Wamback story går på  tv just nu, spelat in den så ska kunna kolla på den utan reklam,  börja grina varje gång jag ser den, men den är så otroligt bra..
"1999 blir high school-studenten Jonathan Wamback överfallen av ett tonårsgäng och så svårt misshandlad att han faller i koma."
 Om ni inte sett den så måste ni bara se den.. 

Nu blir de scones och te, samt ta fram pappers servetterna så kan torka alla tårar.

Pusspåer


tack anna

tack så jätte mycket anna för hjälpen,
verkligen jätte fin och sommrigt blev de,
en riktig sandra blogg.
är jätte nöjd med resultatet , lika nöjd som du blev.
så tack än en gång.

Tack Anna . <3


RSS 2.0