till er alla...

har ingen mobil just nu, så ni behöver inte höra av er.

Åre helg..

Vi tog oss fram och vi tog oss hem igen med livet i behåll...
De blev iaf en helg att minnas långt fram.  Mycket festande, glassande och lite åkande i backen.. precis som de ska vara eller hur? så har vi hinnit med massa massa mycket mera. sådeså.


           


Åre

image326


Hej då sundsvall, drar till åre idag..

love

image325

Veckans kärlek.

ååh..

image324


ge mig ett hem ..

sötfisen

image323

min mobil har verkligen lakt av, nog för att batteriet dör varje dag, så har 2 knappar lossnat, mera är nog påväg att lossna snart med..så jag var i behov av en mobil, så söt anna var så snäll och lånade ut en mobil till mig. Så min tegelsten som jag hade förut har sebbe fått att ha som leksakstelefon, han blev väldigt glad..
verkligen super snällt av henne.anna att låna ut mobilen så tack  tack älsklingsfis <3

söndags film

Innan åkte iväg igår så laddade jag ner några filmer så skulle ha något att kolla på när jag kom hem på kvällen,
men när väl kom hem så såg jag att de var Pretty Women på tven, så kunnde inte hålla mig utan låg och på den,
men blev senare att jag la mig i sängen och somnade in till The Bank Job. .

                 image320image321


Nu till veckan så blir de nog inte att kolla på så mycket film. utan blir mera att plugga


1. relions uppgiften , snart klar

2. Estet projektet

3. Film analys

4. Novell

5. Filmhistorisk uppgift 3

6. Finns nog mera men ska inte tråka er :P

Haha, Stina skickade precis en youtube video på "Inga from Sweden till mig, haha så sjukt ful men rolig endå..

Men nog om söndag, för nu är de måndag, en ny vecka med nya tag, som att plugga gärnet, kommer nog inte bli så mycket annat än att plugga eftersom jag åker till åre på torsdag med oskar, hans bror och hans tjej, kommer bli jätte mys, så hopps på bra väder.. har inte direkt någon lust att ta med bäcker och plugga däruppe så kommer bli en plugg och lärorik vecka detta.. Så önska mig lycka till.

Nu ska ta och sluta att lägga upp mera inläggför idag, för stina sitter fortfarade här brevid mig och klagar på att jag lägger upp för många inlägg på en dag. Säger bara "stina, har inte skrivit på många dagar så tar igen de jag missat att skriva, så nu kan du inte klara på att jag inte har skrivit.

Nu ska ta och fortsätta med att skriva på min uppsats till historian och göra lite nytta.
ha en bra dag .. Puss & kram


Ljusparty

Igår kväll blev de att åka ut till juniskär och åka på ljusparty, som alla vet så älskar jag ljus stora,små, runda, fyrkantiga i nästan alls sorter. När åkte hemifrån så bestämmde jag verkligen för att inte beställa något, eftersom ska åka till åre på torsdag så behöver alla pengar jag har tills då.
Men så lättlurad som jag är så kunnde jag inte låta bli sommarens nyheter, 
smultronland, sommarens nya doft som kommer finnas i dom flesta hem kanske, om inte så kommer de finnas i mitt hem, Beställde 12 st te ljus,  så ska beställa doftstrån som ska ha i badrummet tillsammans med mitt havsbris ljus. Kommer luktar super gott. De bästa är är doftståna bara står där, samtidigt som de är en snygg flaska som skimrar i 3 olika färger, så om är borta i 2 veckor så kommer att komma hem till ett doftande badrum..
Super bra..  

image319
pss. De är rea på doftstråna..

Så de blev en bra kväll, nu är de bara att vänta tills ljusena kommer..

p.s ska även ha ljusparty hemma oss mig om ett tag, så om någon är sugen på att komma bara att höra av sig

Gå in och kolla in restan av deras sortiment. - http://www.partylite.se

sammanfattnig

Just nu sitter jag på historia lektionen, skriva lite om andra världs kriget, men kommer inte någon vart så stina som sitter brevid mig och arbeter flitigt tyckte att jag skulle göra en update om allt som hänt dom senaste dagarna.
Så får väl lyssna och göra de ..

fredagen började lungt hemma med att fixa ordning de sista och så bestämmdes de att jag skulle ner till niklas för att vi skulle gå på bio,  så åkte hem till honom där satt han mamma och drack vin och bjöd på några glas , så bjöd niklas mig och hans mamma på några shots. senare mot kvällen så drog vi till donken och köpte några chesse burgare, som senare ledde att vi åka till tinghuset där emelie, stina och madde hoppade ut ur saras bil, så blev de en promenad till jocke där vi förfestade lite innan de blev utgång. En dramatiskt förfest blev de iaf, med stora steg så drog vi ner till irich där de var fullproppat, så blev att vi gick till primero och dansade rumpan av oss. kvällen blev väldigt bra och träffade en hel del roliga filurer. Kom hem vid ca halv 4 så blev en lagom tid.

På lördag morgon vid åtta tiden så kom min morbror plingandes på klockan för då blev de att börja tapetsera om mitt rum.. Med trötta ben så kom ialla fall upp ur sängen och dagen gick gaska fort, mot kväll sidan så åkte jag & oskar hem till honom kollade på körlslaget och någon film efter de, vid ca halv 12 tiden så gick oskar och la sig och var lite tråkig så jag drog ut och var med lite folk och drack några öl och hade de mysigt. Blev en halv sen natt, kom tillbaxs till oskar vid efter 4 tiden på morgonen ,så blev att snappt ta en snabb dusch innan de blev att hoppa i säng innan skulle upp igen.
Vid klockan åtta på söndag morgon ringer mobil och då var de dags att gå upp, liften kom vid kvart över åtta så då blev de hem och forsätta med tapetseringen. Väl vid efter 2 tiden så var vi klar, så då började städningen, damsuga hela rummet om och om igen så allt skit verkligen försvann, som sedan slutade med torka och torka hela rummet så alla fläkar av spackel försvann. När städningen var klar så blev de att möblera om i rummet, så snart så är de inte alls samma rum som de var för en vecka sedan..

Lite bilder från i helgen

    

1. Linnea & emlie
2.Madde och någon
3. kvällens goda drink
4. någon , någon , lina & jag

5. Tepetseringen klar .



ombyggnad

Fortfande fullfart när de gäller ombyggnaden hemma. Igår var inte hemma på hela dan eller kvällen så kunnde inte vara till så mycket hjälp.
Men har iaf spacklat mass idag, så nu snart blir de till att slipa och får allt jämt och snyggt,.
På lördag kommer min morbror hit och ska hjälpa oss att tapetsera.
Så imorgon när jag är ledig blir de till att åka och hitta en tapet som passar in till resten av alla vägarna,
men som måste passa in lite snyggt till fondvägen, men de blir nog bra får vi hoppas.
Så sjukt mycket, allt hemma i "rummet" har bara en överplastad säng resten av rummet är ihop tryckt i grarderoben, så förutom de så är de sjukt mycket att göra i skolan.
Så man vet vad man har att vänta sig framöver. 
men men,,

 

söndag + dag 2

Igår kväll så började jag med att riva ner borden, ganska roligt, vet att borden var ganska dyr, så det  var som att riva sönder lite pengar på något sätt.. En roligt känsla var de iaf att få riva ner och verkligen förstöra allt..
Men de tog inte hela kvällen, så blev lite ölande igår kväll / natt med massa trevligt folk.
Idag har vart på bista city och inhandlar lite små grejor, sedan blev de alla såna där k-krauta , bygg max och restan av alla såna där affärer som finns. Kom iaf hem med superspackel och någo vanligt spackel
Dyrt blev de, men behöver de för att komma ett steg längre fram med mitt rum.
Just nu i rummet så har bara sängen som står mitt i rummet och är i vägen, tven blir puttad lite hit och dit,
bara massa gipsspån på golvet och samt bord papper. så de ser rent sakt ut för jävligt, men de är endå värre
inne i graderoben där allt är intryckt.. Blir nog mera, ska montera isär sängen och hädan efter bara sova på en madrass, eftersom sängen tar en sådan stor plats, blir inte mycket plats när allt kommer till kritan.. men de fixar sig. Men nu ikväll är de nog med arbete i rummet, blir bara att stänga in rummet med fönstret öppet så lukten försvinner innan ska hoppa i säng, gegga på superspackel som verkligen stinker..
Medans de försvinner ut ur mitt rum så blir de att plugga och försöka vara lite duktig för en gång skull.

Dag 1

Igår så kom tapeterna hem till min fondväg.
Så idag är de första kvällen med att riva ner min bord så sitter i vägen, men ett ganska roligt jobb.
hämta hem lite extra grejor så blir som lite extra hjälp, så vi sprar lite tid.
Men de blir att tapetsera om hela rummet, så när väl är färdig så kommer de bli ett helt annant rum.
men men åter till arbete ..


Åre

Äntligen hemma , heller kanske inte igentligen, hade kunnat stanna kvar där i några månader till.
Det har varit ett par underbara dagar, en liten mini semester som snart kommer att bli av igen.
Under dom hära fyra har hunnit med en massa skoj, åkt i backarna, after ski, utgång, bad , långa promenader, shopping och massa annat skoj.  Orka inte med allt berätta allt detaljerat, kan inte mer än säga att jag haft de sjukt roligt.. Synd att vinten snart är över bara..

    

Åre

image306

Drar till åre imorgon, så hej då sundsvall.

dildo party

Imorse när klev upp kännde mig jätte pigg, men han inte mer än sätta mig på bussen och surra med linnea så blev som en liten drog, ville bara hem till sängen igen.. Men de kunnde mats ändra på, för han visade tidningen som sofia satt ihop åt oss nu, den var verkligen hur snygg som helst, sofia ska ha en massa beröm och ett stort MVG gånger 1000 miljoner gånger.
Efter skolan så blev de att åka upp till anneli, som bjöd på lunch. Blev även prat om något mera ljus party framöver, när skolan är över ska även jag ta och bli värdinna över ett ljus party så kan få ett ljus som jag är grymt sugen på, som kostar 400 kr, och som man måste vara värdinna på ett ljusparty för, + att man måsye sälja för 2000 kr och att 3 st av alla som är och kikar vill vara värdinna hemma oss säg. Men de är lätt fixat..
Sedan började anneli prata om att en kompis till henne var sugen på ett dildo party, och frågade om jag / mamma var sugen på att följa med på de, självklart så nappade jag på en gång. Vill du följa med, bara att höra av dig.
Åkte sedan ner på stan en sväng, köpte en ny ögonskugga inför helgen, en till sport bh, så slog mamma på stort med att köpa en ny lampa.


image305


minneskort

Som dom flesta vet så tappade jag min mobil i vattnet i sommras, så går runt med en tegelsten, när de ringer så låter de som mormors signal, lider mer som får lyssna på de när ni är i min närhet.. men men.
Mammas sambo tog iaf hand om min mobil efter de och försökte få igång den,
men den var verkligen sten dött och är de än idag,
men han tog han om mitt minneskort som han gav mig idag,
stoppade in de idatorn och nu får jag inte ut de, utan de sitter kvar där.
på minneskortet var de en massa roliga, mysiga sommriga bilder och massa bra musik.
Var verkligen jätte roligt att se alla bilderna som fanns, fick mig bara att vilja ha sommar ännu mera.

Har suttit och pluggat i stort sätt hela dagen,  nu blir de att göra de sista på historian sedan är klar för denna kväll, känns verkligen som att jag har fyrkantiga ögon, så är fingrana lite öma efter allt skrivande.
+ att jag är väldigt less på allt som har med skolan att göra, 
men de är snart över.

Nu blir de en kopp te och göra klart resten av historian ,
så kan ta mig en dusch sedan med gott samvete.


blogg världen

Då var man här igen då, v
ar ett par dagar sendan man skrev nu, under dom hära dagarna har de hänt en hel del,
massa bra och en del dåliga saker.

I helgen som var så blev de hockey på BK, sedan en sväng till olerys, sen möte vi upp grabbarna på hotellet knaust, så vid 1 tiden blev vi sittandes på primero, men innan kvällen var slut så drog jag och sophia till olerys där vi började kvällen.. Mot stängnings tid så blev de att vi gick till max ditt viktor kom, som var så snäll och tog i mot våra små pengar och gav mig och oskar lift hem.
Lördagen var de bara att ta de lungt under dagen, sedan mot kvällen åkte vi hem till anders som fyllde år, vi mummsade i oss tacos och marängswich.. Blev lite drygt men vi kom hem vid strax efter ett tiden.
Söndagen blev bara en lugn dag men en promenad ..

Hänt en hel del här hemma också, gammla matbordet i köket, samt soffan och alla hemska 2 stolar är nu borta, nu står de ett helt nytt bord med 6 nya stolar, vart verkligen jätte fint och helt annolunda, så går möblerna in lite med vardasrummet, så nu är de en bra början på allt som borde ha fixas här hemma för längesedan. Nu fattas platt tven så är jag nöjd ;) .. Nog om vardasrummet,

Har även stora planer för mitt rum, dom få månader som kommer bo kvar hemma dvs,  har hittat en snygg fond vägg, samt en snygg tapet som matchar till fond väggen, så de kommer bli jätte snyggt när de är upp, tar ett tag till men när de händer kommer jag jubla.
Har även en bäddsoffa i rummet, som bara står där , eller som är som en liten garderob samt där alla böcker och datorn ligger.. Men igår så var de en tjej som var och kikade på soffan som var lite sugen på den, idag ringde hon igen, hon ville ha den, så på en dag SÅLD,  en bra början efersom pengarna för soffan ska jag betala tapeterna och fond väggen med..

Ska ta en bild hur rummet ser ut nu , så ska visa hur de ser ut när de är klart,  kommer nog bli en stor skillnad..


Idag är även ledig, ganska skönt. Så hela dagen har mest leggat i sängen och pluggar,

de jobbiga är att jag verkligen pluggar, pluggar och pluggar men har endå lika mycket att göra.

Blir att plugga gärnet denna vecka, roa sig lite i helgen och sedan bli de till att roa sig hela veckan lång, eftersom jag åker till åre på söndag.. Fyra härliga dagar med förhoppningsvis massa sol, så man kan komma hem och vara lite brunare än vad man var när man åkte hemifrån. Sedan är de helg igen då lär de nog ska vara fest igen, som viss person säger nu är de fest.

Nu blir de till att plugga vidare, så ha en bra dag .. på återsende ..  


RSS 2.0