<3

Vet inte varför, jag bara älskar
 Beyonce - If i were a boy


skoter samt skål..

I helgen blev de bara mys med oskar, var ut och åkte skoter en sväng på lördagen , sedan blev de till sundsbruk för smörgåstårta som sedan slutade med att en flaska jäger gick åt, samt massa goda gin tonic och några glas apsint.





Vi började skoter åkningen i ljustorp och sedan kom fram till något fint ställe typ "någonstans" som visade sig att vara liden. Så vi hade drygt åkt 3 - 4 mil så vart de att följa "gänget" och vi kom till ett lek ställe där alla bara hoppade och körde gärnet och en del ramlade, riktigt roligt, synd att man inte körde själv bara..

Men de roliga ha ett slut och de blev att åka hemöver. jag och oskar åkte medans alla andra blev kvar så vi mötte upp olsson och någonn mattis tror jag han hete..

Så när de vi satte oss i bilen för att köra hem var klockan effter 3 och de var mörkt ute och benen skakade lagomt, bara invänta morgondagens träningsvärk sa olsson.. Och de kan jag säga att jag gör än idag, så hära 2 dagar senare ..

några av dom alla nyårsbilderna






Ja vad ska man säga. bättre sent än aldrig iaf..   njut

hatar

hatar att inte ha något jobb
hatar att bo hemma
hatar denna period just nu
hatar att de inte är någon riktigt vinter

en massa hatar, jag vet men känner mig inte så peppad för att se allt från den ljusa sidan..




09 vilket jävla år

Året invigdes upp i vemdalen med massa nära och kära..   Inte så mkt mer att säga om de..  

Kan inte annat mer än säga att de är ett jävla skit år.  Finns en massa som skulle vilja göra, men allt går bara åt helvete, för att något av allt de man vill göra kostar pengar och för att få pengar så måste man jobba och hur lätt är de att få jobb nu i dagens länge.. Ni som har jobb klaga på de och vill byta, blir så jävla less på er. ni ska bara hålla käften och jobba och vara glad för att ni har ett jobb, medans vi som inte ha jobb och förmodligen inte kommer få i dagens läge med tanke på hur de är.. Vet inte om man ska skratta eller gråta. känner bara att vill ha ett jobb så fort som möjligt som kan försörja sig själv på så att man kan flytta hemifrån.. Där kommer nästa problem. finns inge lägenheter att hyra i hela stan typ, så kommer förmodligen att få köpa så då krävs de en fast tjäst om nästan ska få ta ett lån..

världen går imot en känns de som.. är så sjukt less.    nästan så börja på att sälja mig själv.

RSS 2.0