träningsvärk

Idag eller imorse fick viktoria med mig ner på sporthallen,  så klockan åtta imorse stod vi utanför och väntade på  att dom skulle öppna så vi lite motvilligt kunnde ta oss ner i de varm/kalla vattnet. Solen lyste oss i ansiktet så vi simmade med njutning... De slutade med 40 längder innan de blev in i bastun och värma sig.

Sedan blev de hem och äta god lunch och byta om innan for ner och fika som helene bjöd på. Så har vi idag målat klart de sista lakanet till lastbilen och de som ska vara på scenen, de blev jätte fint. Och mkt mkt snyggare än elarnas ..
Nu ikväll har de bara blivit en lång promenad och en skön dusch.. Så nu känns de i både armar och ben ska jag berätta för er. Nu blir de film och mys .

The Jonathan Wamback story går på  tv just nu, spelat in den så ska kunna kolla på den utan reklam,  börja grina varje gång jag ser den, men den är så otroligt bra..
"1999 blir high school-studenten Jonathan Wamback överfallen av ett tonårsgäng och så svårt misshandlad att han faller i koma."
 Om ni inte sett den så måste ni bara se den.. 

Nu blir de scones och te, samt ta fram pappers servetterna så kan torka alla tårar.

Pusspåer


Kommentarer
Postat av: Mattias

skit snygg blogg!

2008-06-03 @ 23:50:27
URL: http://gnuggas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0