lite av varje

Igår vakande ganska tidigt av mobilen av att någon som ringde miljontals gånger vid 4 tiden,  somnade som tur va om och vaknade sedan vid 10 tiden. Blev en dusch och sedan promenad ner tillgity gross, där möte upp pappa och vi hämtade lite öl, åkte sedan till bergsåker och kollade in alla heta bilar,, blev sedan hemgång och sedan åkte och umgicks med micke och några innnan de blev av att dra och jobba kvällens nattpass.

På jobbet var de ganska lungt fram tills klockan 2 då de börja bli lite drag på folket.. sedan när krogen stängt så vällde de in folk, och vi har en väldigt "trevlig" stamgäst , en riktigt ( ursäkta ord språket ) neger som verkligen ser ut som en jävla hej kom och hjälp mig.. som försöker snika sig på alla kunder, kommer fram till personerna som står i kassan och säger " köp en kebabtallrik till mig, du får pengar av mig imorgon" och försöker samtigt se väldigt farlig ut, men personerna som han frågade igår var inte villig att köpa mat åt honom, då blev han galen och börja mucka bråk med dom som inte betlalade, så personen som stod i kassan fick sig en smäll, då tände hans kompisar till på de och flög på negern, så 2 bord flög flera brickor med fulla tallrikar med mat åkte , så blev negern utslängd och han blev helt galen och kastade en cola burk på fönstret , bara massa kladd blev de.. Så gick de ca 20 minuter så kom han tillbacks och började om samma grej igen och frågade nästa person om att "köp en kebabtallrik "  men då fick vi nog så vi kastade ut honom innan de blev nå mera bråk.. Men tack vare negern så alla andra kunder vänta extra länge och vi tog  i mot sista kunden tjugo i fem i morse och sedan blev de städa dubbelt så mycket. så kommer hem 90 minuter senare än vad jag bruka göra,  så blev att man somnade i vid halv 7 sedan upp vid 11 för att dra ner och jobba igen..

Idag har de vart jätte lungt iaf som tur är, kom hem vid ca halv åtta, blev byta om och sedan tog 2 varv runt sjön och njöt av friska luften istället för kebab lukt.  Så blev de hem ta en lång dusch och njuta..

nu blir de att vi ska kolla på film och ta de lungt..

Puss.& kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0