måndag

Då sitter man här igen, slipper då inte undan, om man försöker så klagar iaf stina över på att man inte skriver någpot nytt och roligt att dela med sig av .. men men förlåt för de stina.. 

ja för att sammanfatta allt lite kort så var jag ute på spikarna på sista och hade väldans trevligt med massa folk bla johan, emilia, oskar , viktor , sophia., matte & anna-frida  ,, blev en tidiig kväll skönt nog ..
dagen efter så blev de en tidig hemgång .. så hann med lite plugg och lång promenad med tanja :P
från onsdag så är de helt plötsligt fredag och de fanns inge planer för helgen,  så väl på kvällen så var de massa prat om utgång, men de blev inge av med de , utan de blev en bastu och bubbel kväll med oskar & niklas. så blev de en promenad i regnet ner till stan och tog oss en varsin öl , som sedan slutade på subway och så kom sedan idde och liftade hem oss, tack !
lördagen blev till störta del i sängen och sedan blev de ut till spikarna och leka lite ,, sedan hem gång laga mat som blev hamburgare med bröd + massa goda grönsaker, en mummsig middag som tillbringades i tv rummet med disney dags !!  vid åtta tiden begav vi oss hemåt mot skogen som vi bruka säga.  där de blev dipp med morätter och gurka, supergott..
ja de är i stort sätt de har vart med om utan detaljer .

men men , nu ska jag och stina ta och shoppa lite smycken innan vi ska ta och lifta med fredrik iväg till kuben där vi ska tillbringa våran idrotts lektion denna måndag..


Kommentarer
Postat av: stina

haha, bra att du skriver lite, då blir jag glad iaf :D Vi var ju bäst på squaschen..eller hur det stavas ;)

2008-05-05 @ 21:48:10
URL: http://sstina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0